Descobreix el Refugi Niu de l’Àliga de La Molina amb bicicleta!

Porta la teva bicicleta o lloga-la in situ i diverteix-te al Refugi Niu de l’Àliga de La Molina tots els dissabtes. 


Si ets aventurer t'encantarà l'opció que t'ofereix aquesta excursió. Podràs venir amb la teva bicicleta o llogar-la in situ i amb el tíquet de Bike Park podràs gaudir d'un circuit de descens de referència. Podràs viure moments d'adrenalina en un entorn natural inigualable pujant  mig tram amb telecabina al Niu de l'Àliga i baixant amb la teva bicicleta. 

Recorda que és recomanable que les bicis tinguin doble suspensió i un mínim d'experiència, ja que és un descens i requerirà de portar el full de responsabilitat signat a les taquilles on es donarà el forfait per la bicicleta.

El Refugi Niu de l’Àliga de La Molina està situat a 2.537m d’altura a la cima de la Tosa d’Alp. Amb el Telecabina Cadí-Moixeró pots arribar de la zona més alta de l’estació del Refugi del Niu de l’Àliga, i gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès. BIkepark inclou la pujada amb Telecabina i la baixada pels circuits de descens.

També pots gaudir de les següents activitats (amb suplement):

 • Parc d’Aventura - Tirolines: Podràs gaudir de la tirolina, creuar ponts tibetans, ponts penjants, divertir-te amb els salts de Tarzan i entre altres activitats. El parc ofereix diversos circuits de diferents nivells adreçats a diferents públics: Circuit Infantil Verd 2 voltes (de 3 a 8 anys), circuit Xarxes 30 min. (de 4 a 12 anys), circuit Blau (a partir de 7 anys i 1,20 mt alçada, circuits Blau + Vermell (a partir de 10 anys i 1.40 mts alçada ) i circuits Blau + Vermell + Negre (a partir de 10 anys i 1.40 mts alçada). Inclou SuperTirolina de 300m.

 • Excursió amb Segway per l’entorn de La Molina. Horaris: 9.00h, 10.30h, 12.00h, 13.30h, 15.00h i 16.30h. Inclou: Segway X2 Tot-terreny, guia de muntanya , casc de protecció, assegurança d’accidents i  guia. Es realitza amb segway que permet als usuaris endinsant-se a la naturalesa de La Molina d’una forma més divertida. 

 • Ruta panoràmica al voltant de la Tosa de l’Alp. Horaris: 10.00h, 12.00h i 14.00h. Ruta de descoberta ideal per a famílies amb nens petits, gent poc avesada a la muntanya, o bé un primer contacte amb la alta muntanya. Pujarem amb el Telecabina i farem un recorregut per l’altiplà de La Tosa D’Alp (2500mts) visitant els cims principals (Tossal de Bagà, cim de la Tosa d’Alp, etc.) així com els miradors naturals del massís amb vistes a tota la Cerdanya, Pirineus, Pedraforca i Montserrat.

 • Ruta panoràmica 4hores. Horaris: 11h. Ruta circular sortint i arribant a l’estació superior del Telecabina Cadi-Moixeró a La Molina. És una ruta panoràmica que ens permetrà endinsar-nos en el parc natural Cadí-Moixeró. Ruta de dificultat física moderada però exigent pel terreny. 

Gaudeix del Refugi del Niu de l'Àliga! Sagalés et porta!

INCLOU


 • Viatge d'anada i tornada amb autocar.
 • Accés al Bike Park i forfait telecabina Niu de l’Àliga. Les bicicletes nomes pugen al tram mig, baixada amb descens, pots pujar i baixar tots els cops que vulguis.
 • Assistència a la arribada a la Molina per un guia de muntanya professional que els explicarà les possibles activitats.

 

 

HORARIS *(Cal presentar-se 15 minuts abans de la sortida): 

  BARCELONA (Estació del nord Carrer d'Alí Bei, 80, 08013 Barcelona)     7.30h
       
  SABADELL (Plaça Mil·lenari (davant Volvo))   8.00h
       
  TERRASSA (Hotel Candido)   8.15h
       
  MANRESA (Av.Països Catalans (Parada bus urbà "Hipermercat", davant dels cinemes)   8.45h

 

La tornada es realitzarà a les 17h des del pàrquing de La Molina (al costat del telecabina Alp 2500).

 

 

VÍDEO

 • Es requereix un mínim de 30 persones. En cas de no arribar-se al mínim, l'agència té dret a anul·lar el viatge i reemborsar al consumidor totes les quantitats abonades, sense que el client tingui dret a indemnització.
 • És imprescindible portar a mà el document d’identitat o passaport de tots els components de la reserva per tal que l’assegurança tingui validesa.
 • Els nens d'entre 4 i 15 anys han d'anar acompanyats d'un adult. En el cas que aquest adult no sigui el seu pare/mare/tutor, obligatòriament, haurà de portar l'autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies), acompanyada de la fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal.
 • Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols, obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies) que haurà d’anar acompanyada de la fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal.
 • Podeu descarregar els diferents models d'autorització de menors a l'apartat més informació. 
 • És possible que es demani desmuntar la roda davantera de la bicicleta per poder transportar-la al bus.

Autorització de menors dins d’Espanya (sense acompanyant)
Descarrega

Autorització menors dins d’Espanya (acompanyats per persona diferent als seus pares)
Descarrega

Mesures de prevenció COVID-19 dels serveis turístics
Descarrega

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.