FAQ

A continuació trobaràs la resposta a les consultes més habituals que rebem. Per qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres.

L’ús de la mascareta no és obligatori en el transport públic, però es recomana portar-la quan es tinguin símptomes compatibles amb la covid-19 o altres malalties respiratòries.

Amb targeta de crèdit o dèbit Visa i MasterCard o mitjançant Bizum.

Has d'adreçar-te a la web de Viatges Plus i a la secció "Excursions" trobaràs tota l'oferta de neu. També pots fer la compra a través de l'app de Sagalés (disponible per a iOS i Android), adreçant-te a la secció del menú principal: "Sortides d'oci". 

Addicionalment, pots fer la compra de forma presencial a qualsevol de les nostres taquilles (consulta on estan ubicades aquí) o trucant al 902 13 00 14.

Els bitllets s'han de comprar de forma anticipada.

El bitllet inclou el viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança per accident d’esquí + guia acompanyant.

El SkiBus a La Molina, l'SkiBus a Masella i l'Alp 2500 SkiBus també ofereixen l'opció de llogar el material d'esquí o snowboard amb antelació (sense incloure roba) i un pícnic amb un entrepà calent + beguda (Masella) o un pícnic amb un entrepà + aigua + fruita o cafè (La Molina).

Pots consultar tota la informació al següent enllaç.

Pots consultar tota la informació al següent enllaç.

Pots consultar tota la informació al següent enllaç.

El recorregut que fa l’autobús per arribar a les pistes és: Barcelona – Sabadell – Terrassa – Manresa Túnel del Cadí – La Molina. Cal tenir en compte que la sortida es realitzarà si les condicions meteorològiques i de la carretera ho permeten.

El recorregut que fa l’autobús per arribar a les pistes és:  Barcelona – Sabadell – Terrassa – Manresa – Túnel del Cadí – Masella. 

Cal tenir en compte que la sortida es realitzarà si les condicions meteorològiques i de la carretera ho permeten. 

El recorregut que fa l’autobús per arribar a les pistes és Barcelona – Sabadell – Terrassa –  Manresa – Túnel del Cadí – Alp 2500.

Cal tenir en compte que la sortida es realitzarà si les condicions meteorològiques i de la carretera ho permeten.

L'autobús surt a les 16:30h (cal presentar-se 15 min abans de la sortida) des de la pista llarga de La Molina.

L’hora d’arribada depèn de les condicions del trànsit. Orientativament, l’hora prevista d’arribada a Barcelona és cap a les 19:30h.

L’autobús surt a les 16:30h (cal presentar-se 15 min abans de la sortida) des del pàrquing d’autocars, al costat de la taquilla principal.

L’hora d’arribada depèn de les condicions del trànsit. Orientativament, l’hora prevista d’arribada a Barcelona és cap a les 19:30h.

L’autobús surt a les 16:30h (cal presentar-se 15 min abans de la sortida) des de la pista llarga de La Molina els dimecres, divendres, dissabtes i diumenges i des del pàrquing d'autocars de Masella els dimarts i dijous.

L’hora d’arribada depèn de les condicions del trànsit. Orientativament, l’hora prevista d’arribada a Barcelona és cap a les 19:30h.

En cas que les condicions que hi hagi a l’estació no permetin esquiar, aquell dia, es facilitarà un voucher per al mateix servei un altre dia de la setmana (sempre que tingui la mateixa tarifa) o s’abonarà l’import pagat pel client.

És important ser puntual per gaudir al màxim d'un dia de neu, tant per sortir cap a pistes com per la tornada. Sempre hem d'estar 15 minuts abans de l'hora prevista de sortida i tornada per garantir la puntualitat. Totes les persones que arribin tard, hauran de fer el trajecte pels seus mitjans.

És necessari portar en mà el document d’identitat o passaport de tots els components de la reserva per tal que l’assegurança tingui validesa.  

Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors que haurà d’anar acompanyada d'un telèfon de contacte.

El lloguer de material d'esquí i snowboard es pot reservar de forma anticipada en el moment de la compra. Aquest lloguer no inclou roba. La roba es pot llogar directament a pistes.

El lloguer de material inclou esquís o taula de snowboard, botes, pals i casc.

No, no pots comprar només el seient.

No, no es pot comprar només el forfet d'esquí, ja que els nostres bitllets inclouen: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança per accident d’esquí + guia acompanyant.

Els menors de 4 anys han de comprar forfait infantil directament a la pista. A través de Viatges Plus podràs comprar el seient de l’autobús. 

No, nosaltres lloguem tot l'equip, en el cas que necessitis només unes botes hauràs de llogar-ho directament a les pistes.

NECESSITES SABER ALGUNA COSA MÉS?

Pots contactar amb nosaltres trucant al +34 900 13 00 14, per correu electrònic info@viatgesplus.com o mitjançant aquest formulari.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.