FAQ

A continuació trobaràs la resposta a les consultes més habituals que rebem. Per qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres.

L’ús de la mascareta no és obligatori en el transport públic, però es recomana portar-la quan es tinguin símptomes compatibles amb la o Covi o altres malalties respiratòries.

Amb targeta de crèdit o dèbit Visa i MasterCard.

Tickets dimarts i dijous a Masella: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant.  47€ 
  • Els nens menors de 4 anys que no esquiïn només pagaran transport (20€). Si el nen vol esquiar, haurà de comprar un forfet especial a pistes.
  • Els nens d'entre 4 i 15 anys han d’anar acompanyats d'un adult. 
  • Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies) que haurà d’anar acompanyada d'un telèfon de contacte. 

NECESSITES SABER ALGUNA COSA MÉS?

Pots contactar amb nosaltres trucant al +34 900 13 00 14, per correu electrònic info@viatgesplus.com o mitjançant aquest formulari.

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.