FAQ

A continuació trobaràs la resposta a les consultes més habituals que rebem. Per qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres.

L’ús de la mascareta no és obligatori en el transport públic, però es recomana portar-la quan es tinguin símptomes compatibles amb la o Covi o altres malalties respiratòries.

Pot adquirir els tickets presencialment a les nostres taquilles. O bé, pot realitzar la compra a través del 902 13 00 14 o a través de viatgesplus.com/.

Els bitllets s’han de comprar de forma anticipada.

Pots dirigir-te a l'apartat de "Turisme" i a la secció "Skibus". Pots fer la teva reserva en línia. També pots trucar a Atenció al Client al 902 13 00 14 de dilluns a dissabtes feiners de 8 a 22 h o enviar un correu electrònic a info@viatgesplus.com.  

Amb targeta de crèdit o dèbit Visa i MasterCard.

Pots consultar tota la informació al següent enllaç.

 El lloguer de material d'esquí i snowboard es pot reservar de forma anticipada en el moment de la compra. Aquest lloguer no inclou roba. La roba es pot llogar directament a pistes.

El bitllet inclou el viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant.

El SkiBus a La Molina, l'SkiBus a Masella i l'Alp 2500 SkiBus també ofereixen l'opció de llogar el material d'esquí o snowboard amb antelació (sense incloure roba) i un pícnic amb un entrepà calent + beguda (La Masella) o un pícnic amb un entrepà + beguda + fruita o cafè (La Molina).

 

No, no es pot comprar només el forfet d'esquí, ja que els nostres bitllets inclouen: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant.

 

 

És necessari portar en mà el document d’identitat o passaport de tots els components de la reserva per tal que l’assegurança tingui validesa.  

Pots consultar tota la informació al següent enllaç.

En cas que les condicions que hi hagi a l’estació no permetin esquiar, aquell dia, es facilitarà un voucher per al mateix servei un altre dia de la setmana (sempre que tingui la mateixa tarifa) o s’abonarà l’import pagat pel client.           

Pots consultar tota la informació al següent enllaç.

Pots consultar tota la informació al següent enllaç.

El recorregut que fa l’autobús per arribar a les pistes és: Barcelona – Sabadell – Terrassa –Manresa Túnel del Cadí – La Molina. Cal tenir en compte que la sortida es realitzarà si les condicions meteorològiques i de la carretera ho permeten. 

El recorregut que fa l’autobús per arribar a les pistes és:  Barcelona – Sabadell – Terrassa – Manresa – Túnel del Cadí – Masella. 

Cal tenir en compte que la sortida es realitzarà si les condicions meteorològiques i de la carretera ho permeten. 

El recorregut que fa l’autobús per arribar a les pistes és Barcelona – Sabadell – Terrassa –  Manresa – Túnel del Cadí – Alp 2500.

Cal tenir en compte que la sortida es realitzarà si les condicions meteorològiques i de la carretera ho permeten. 

L’autobús surt a les 16:30h (cal presentar-se 15 min abans de la sortida) des del pàrquing principal de La Molina, al costat del telecabina Alp 2500.

L’hora d’arribada depèn de les condicions del trànsit. Orientativament, l’hora prevista d’arribada a Barcelona és cap a les 19:30h.

L’autobús surt a les 16:30h (cal presentar-se 15 min abans de la sortida) des del pàrquing d’autocars, al costat de la taquilla principal. L’hora d’arribada depèn de les condicions del trànsit. Orientativament, l’hora prevista d’arribada a Barcelona és cap a les 19:30h.

L’autobús surt a les 16:30h des del mateix punt d’arribada. L’hora d’arribada depèn de les condicions del trànsit. Orientativament, l’hora prevista d’arribada a Barcelona és cap a les 19:30h.

No, no pots comprar només el seient.

Els menors de 4 anys han de comprar forfait infantil directament a la pista. A través de Viatges Plus podràs comprar el seient de l’autobús. 

Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors que haurà d’anar acompanyada d'un telèfon de contacte. 

Pots consultar tota la informació al següent enllaç.

Tickets dimarts i dijous a Masella: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant.  47€ 
  • Els nens menors de 4 anys que no esquiïn només pagaran transport (20€). Si el nen vol esquiar, haurà de comprar un forfet especial a pistes.
  • Els nens d'entre 4 i 15 anys han d’anar acompanyats d'un adult. 
  • Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies) que haurà d’anar acompanyada d'un telèfon de contacte. 

Pots consultar tota la informació al següent enllaç.

 

NECESSITES SABER ALGUNA COSA MÉS?

Pots contactar amb nosaltres trucant al +34 900 13 00 14, per correu electrònic info@viatgesplus.com o mitjançant aquest formulari.

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.