CONTACTA

Pots contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte o consulta a través del següent formulari, enviant un correu a info@viatgesplus.com o trucant al 900 13 00 14

ON SOM

Pots contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte o consulta a través del següent formulari, enviant un correu a info@viatgesplus.com o trucant al

Oficines centrals
Pol. Industrial Can Magarola
C/FW. Sertüner s/n
Tel.: 93 593 13 00
info@viatgesplus.com

Correspondència
Apartat de Correus 31
08100 Mollet del Vallés

Informació al client
Tel.: 900 13 00 14

Queixes i reclamacions
Tel.: 900 13 00 14

Horari d'atenció al client
De dilluns a diumenges: 8:00h a 22:00h

SITUACIÓ DE LA OFICINA CENTRAL

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.