La Roca del Vallès Shopping Bus

Shopping / Tots els públics / Famílies / Parella / Grups / Barcelona (rodalies)

Vine de compres a La Roca Village, Mango Outlet i Nike Factory Store i gaudeix d'un dia de shopping en prestigioses botigues, amb descomptes exclusius. A només 40 minuts del centre de Barcelona.


  • Bus directe des de l'Estació del Nord de Barcelona fins a La Roca del Vallès, amb parades a La Roca Village, Mango Outlet i Nike Factory Store.
  • Sortides diàries de dilluns a diumenges.
  • Guia multilingüe a bord.
  • Wi-Fi gratuïta a bord perquè puguis navegar tranquil·lament durant tot el viatge.
  • Infants fins a 4 anys, de franc.
  • Compra els teus bitllets online o a dalt del bus.

 

  PREUS

  Nen

  (4-12)     

  Adult  

   

  Anada + tornada   10€ 18€
  Bitllet senzill 7,50€ 12€

Horaris


SORTIDES DES DE BARCELONA (Estació del Nord)

De dilluns a diumenge, festius inclosos

 

SORTIDES DES DE LA ROCA VILLAGE (Accés principal de La Roca Village)

De dilluns a diumenge, festius inclosos

 

Pots consultar els horaris de la línia 405 aquí

 

SENSE SERVEI

1 i 6 de gener, 1 de maig, 11 de setembre, 25 i 26 de desembre

 

IMATGES

Parada a La Roca Village

Parada a Estació del Nord

  • El Sagalés Shopping Bus és un servei amb anada i tornada oberta, és a dir, el passatger pot agafar el bus a qualsevol hora independentment de l'hora indicada en el moment de la compra anticipada. La tornada està garantida amb autobusos de reforç. Per tant, l'hora que indica el bitllet és només orientativa. 

COMPRA EL TEU BITLLET

Potser t’interessa

GAUDEIX A PORT AVENTURA!

Sagalés et porta al primer parc temàtic d'Espanya i el tercer més gran d'Europa, amb 42 atraccions i més de 100 representacions diàries. Enguany coneix la gran novetat de Port Aventura, Ferrari Land. Ofertes i descomptes per a grups!

DESCOBREIX EL JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA, A BLANES

Excursió d'un dia des de Barcelona i la Costa de Barcelona fins al Jardí Botànic Marimurtra, situat al municipi de Blanes i considerat un dels millors jardins botànics d'Europa.

des de
20€

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.