Et portem a Marineland!

Parcs d'atraccions i aquàtics / Tots els públics / Costa de Barcelona

Marineland Catalunya és un viatge al món animal, un recorregut entre dofins i lleons marins, però també és un viatge carregat d'adrenalina i emoció, amb corbes i girs vertiginosos, caigudes verticals i diversió en cada cantonada.


Una perfecta combinació de “dos parcs en un” que permeten a grans i petits conèixer de ben a prop els mamífers marins i gaudir dels nombrosos tobogans pels més atrevits així com de les zones de piscines i atraccions destinades als més petits per passar un dia refrescant i divertit en família o amb els amics.

 

 PREUS

Nen

   (3)     

Nen

   (4)   

Nen

   (5-10)   

Adult

  (+11)    

Barcelona 15€ 24€ 34€ 44€

Mataró, St Andreu de Llavaneres,
St. Vicenç Montalt, Caldetes

15€ 20€ 30€ 40€
Sant Pol, Calella, Pineda 15€ 17€ 27€ 37€
Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna 15€ 16€ 26€ 36€


T'esperem cada dia fins al 24 de setembre! Per comprar el teu ticket, pots consultar els horaris de tota la línia 603www.sagales.com

 

L'EXCURSIÓ INCLOU

  • Entrada + viatge d’anada i tornada en línia regular amb títol de transport des de Barcelona, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella i Sant Pol de Mar.

 

ALTRES DADES:

Obertura del parc 2023: 25 de Maig 2023
Tancament del parc 2023: 24 de Setembre 2023
Horari d'obertura: Tots els dies de 10.30 – 18:00h / Excepcions:  Fins Sant Joan tancament 17:30 entre setmana. Del 4 al 24 de Setembre de 10:30 a 17:30.


 

Potser t’interessa

DESCOBREIX EL JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA, A BLANES

Excursió d'un dia des de Barcelona i la Costa de Barcelona fins al Jardí Botànic Marimurtra, situat al municipi de Blanes i considerat un dels millors jardins botànics d'Europa.

des de
20€

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.