Girona Walking Tour des de la costa

Cultura / Tots els públics / Girona & Figueres

Descobreix una de les ciutats medievals més belles de Catalunya. Sortides tots els dimarts des de Calella, Pineda de Mar i Santa Susanna.


Descobreix els secrets i la riquesa cultural de Girona amb guies apassionats pel territori i la seva cultura. 

Transporta't a l'època medieval caminant pels carrers estrets i empedrats del Call Jueu, un dels barris jueus més ben conservats d'Europa. Admira l'arquitectura imponent de l'església de Sant Feliu i les antigues ruïnes de la Torre Gironella. Explora els Banys Àrabs d'influència musulmana i el monestir benedictí de Sant Pere de Galligants, d'estil romànic. Puja a les muralles medievals per gaudir de vistes panoràmiques de Girona i els seus voltants, i passeja per la Rambla, el lloc perfecte per sentir l'energia vibrant de la ciutat.

Després de la visita guiada, tindràs temps lliure per explorar la ciutat al teu aire. Pots visitar la magnífica Catedral de Girona (entrada no inclosa en el preu del tour), descobrir la gastronomia local en algun dels molts restaurants i cafeteries, o simplement perdre't pels carrers de la ciutat i deixar-te sorprendre per la seva bellesa.

Gaudeix d'una experiència única!

 

SORTIDES POBLACIÓ ADREÇA
09:00h  Calella  Aparcament TOYCA 
09:15h  Pineda de Mar  St. Joan - Església de Sta. Maria
09:25h  Santa Susanna   Av. del Mar - Torrentó de Can Gelat

 

Tornada des de Girona a les 17:00h des de Passatge de la Devesa (aparcament d'autobusos). 


Tots els dimarts, des del 9 de juliol al 15 d'octubre. Sortides des de Calella, Pineda de Mar i Santa Susanna

 

INFORMACIÓ ADDICIONAL

  • Cal presentar-se 15 minuts abans de l'hora de sortida
  • Es recomana portar calçat còmode i roba fresca
  • Visita guiada a peu amb una duració aproximada de 2 hores

 

L'EXCURSIÓ INCLOU

  • Anada i tornada en autocar climatitzat
  • Visita guiada multilingüe per la ciutat de Girona (el guia us acompanyarà durant tot el trajecte)
  • Radioguies

 

L'EXCURSIÓ NO INCLOU

  • Entrada a la Catedral de Girona
  • Serveis de recollida i retorn als hotels
  • Menjars ni begudes ni qualsevol altra cosa no especificada

IMATGES

Es requereix un mínim de 15 persones. En cas de no arribar-se al mínim, l'agència té dret a anul·lar el viatge i reemborsar al client totes les quantitats abonades, sense que aquest tingui dret a indemnització.

La no presentació a l'hora del check-in pot suposar la pèrdua del tour. Cal presentar-se 15 minuts abans de l'hora de sortida.

COMPRA EL TEU BITLLET

Potser t’interessa

DESCOBREIX EL JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA, A BLANES

Excursió d'un dia des de Barcelona i la Costa de Barcelona fins al Jardí Botànic Marimurtra, situat al municipi de Blanes i considerat un dels millors jardins botànics d'Europa.

des de
20€

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.