Shopping i relax a Andorra

Shopping / Salut i benestar / Tots els públics / Altres

El 17 de desembre, vine Andorra i avança les teves compres de Nadal o relaxa't en parella, amb amics o família a Caldea.


El 17 de desembre, vine Andorra i avança les teves compres de Nadal amb les millors ofertes i preus. 

No vols anar de shopping i necessites relaxar-te? Doncs nosaltres ho farem possible amb l'entrada general de 3 hores a Caldea que inclou lliure accés a les instal·lacions de l'Espai Termolúdic: llacunes termals interiors i exteriors, tasses d’hidromassatge, jacuzzis, banys indoromans, bany islandès, bany Sirocco, espai d’aquamassatge, saunes, bany turc i llum de Wood. 

L'entrada general adult (3h) a Caldea té un cost de 40€ (per pax), l'entrada general infantil/júnior (3h) 32,50€ (per pax) i l'entrada general baby (3h) 17€ (per pax). Fes ara la teva reserva. No ho deixis escapar!

 

Vine a Andorra! 

Sagalés et porta!

INCLOU


 • Viatge d'anada i tornada amb autocar. 

HORARIS *(Cal presentar-se 15 minuts abans)

CALDES DE MONTBUI
Estació d'Autobusos
6:00h
PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS
Parada de bus Plaça L'Alzina - Av. Catalunya
6:05h
SANTA PERPÈTUA DE MOGODA
Mossèn Jacint Verdaguer - Rambla (Bar Parada)
6:15h
LA LLAGOSTA
Avda. Onze de Setembre - Ajuntament
6:20h
GRANOLLERS
Estació d'Autobusos
6:25h
MOLLET DEL VALLÈS
Avda. Burgos - Parc de Can Mulà
6:10h

 

La tornada des d'Andorra està prevista a les 16:00h.

VÍDEO

 • Amb l’entrada general adult o júnior (3h) pots accedir a l’Espai Termolúdic a partir de les 10h. L'entrada general júnior només és vàlida per nens d’entre 9 i 12 anys. 
 • Amb l’entrada general baby o infantil (3h) pots accedir a l’Espai Termolúdic a partir de les 11h. L’entrada general baby només és vàlida per nens d'entre 3 a 4 anys i l'entrada general infantil només és vàlida per nens d’entre 5 i 8 anys.
 • Es requereix un mínim de 30 persones per fer la sortida. En cas de no arribar-se al mínim, l'agència té dret a anul·lar el viatge i reemborsar al consumidor totes les quantitats abonades, sense que el client tingui dret a indemnització.
 • Està permesa la circulació entre Andorra i Catalunya sense realitzar cap control sanitari en arribar Andorra. Cal tenir en compte que és necessari mantenir les mesures d'higiene i seguretat que recomanen les autoritats sanitàries.

 • Desinfecció i neteja de la flota abans i després de cada servei, seguint la normativa vigent.
 • En accedir al bus, renteu-vos bé les mans amb gel hidroalcohòlic.
 • L'ús de la mascareta és obligatori per accedir a l'autocar, amb les excepcions indicades en la normativa vigent.
 • Mantingueu el mateix seient durant tot el servei de transport.
 • Eviteu interactuar amb el conductor.
 • El conductor prendrà la temperatura de tots els passatgers abans d'accedir a l'autobús.

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.