Port Aventura

Parcs d'atraccions i aquàtics / Famílies / Grups / Altres

Amb l'entrada d'un dia a Port Aventura podràs gaudir de les 42 atraccions i més de 100 representacions diàries. No t'ho deixis perdre!


Port Aventura és el primer parc temàtic d'Espanya i el tercer més gran d'Europa. Amb l'entrada podràs gaudir de les 42 atraccions del parc per tots els gustos, més de 100 representacions diàries (acròbates, coreografies, música, etc), restaurants i botigues. 

Compra ja la teva entrada vàlida per un dia i descobreix els 6 mons de Port Aventura; Mediterrània, Polynesia, Xina, Mèxic, Far West i Sèsamo Aventura on podràs trobar atraccions per a tots els gustos i nivells adreçades des dels més grans als més petits. 

No t'ho pots perdre!

 

INCLOU


  • Entrada d'un dia a Port Aventura perquè puguis gaudir dels diverses atraccions, restaurants, botigues i espectacles del parc.
  • Pots consultar el mapa de Port Aventura aquí. 

PREUS

Preu Port Aventura

Port Aventura (junior)

45 €

Port Aventura (adult)

51 €

VÍDEO

  • Per comprar entrades per a persones amb discapacitat, o bé, sèniors (més de 60 anys) cal que envieu un correu electrònic a info@viatgesplus.com

Potser t’interessa

BARCELONA CITY TOUR

Descobreix els llocs més atractius i interessants de la ciutat de Barcelona 

des de
16 €

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.