Barcelona City Tour

Cultura / Tots els públics / Barcelona (ciutat)

Descobreix els llocs més atractius i interessants de la ciutat de Barcelona


Visita Barcelona al teu ritme i sense presses a bord d'un autobús turístic vermell de dos pisos. Puja i baixa durant tot el dia amb el mateix bitllet, canvia de ruta i coneix la història de la ciutat mitjançant un sistema d'àudio per auriculars, disponible en quinze idiomes diferents!

• La Catedral de Barcelona representa l'esplendor de l'art gòtic català i compta amb un esplèndid claustre en el qual viuen tretze oques blanques.
• La Rambla és el passeig més conegut de la ciutat que porta de Canaletes al Monument a Colom passant pel Gran Teatre del Liceu i el Mercat de la Boquería.
• La Sagrada Família, el Park Güell, La Pedrera i la Casa Batlló són les joies de l'arquitecte modernista Antoni Gaudí.
• El Tibidabo presumeix de ser el millor mirador de Barcelona. El Temple Expiatori del Sagrat Cor i el Parc d'Atraccions completen l'encant d'aquesta muntanya.

INFORMACIÓ


A partir del 02/07/2021 i fins a un altre avís només estarà en funcionament l'itinerari d'hivern, amb sortides de 09.00 a 19.00 (última volta) i amb una freqüència d'aproximadament 30 minuts entre busos en les parades.

• Totes dues rutes surten de Plaça Catalunya però pot pujar i baixar en qualsevol de les parades del bus.
• Si us plau, tingui en compte que l'itinerari pot veure's alterat per esdeveniments o celebracions a la ciutat (esdeveniments culturals, esdeveniments esportius, actes oficials o per obres).

 

INCLOU:

• Segons elecció: Tiquet d'1 dia o de 2 dies.
• Totes les rutes i parades amb un sol tiquet.
• Sistema d'àudio digital multilingüe.
• Autobusos descoberts de dos pisos amb aire condicionat i sostre escorredor.
• Talonari de descomptes i guia descriptiva de parades.

PREUS

Tickets

Barcelona City Tour (adult) 1 dia

33 €

Barcelona City Tour (nens) 1 dia

18 €

Barcelona City Tour (jubilat) 1 dia

28 €

Barcelona City Tour (adult) 2 dies

44 €

Barcelona City Tour (nens) 2 dies

23 €

Barcelona City Tour (jubilat) 2 dies

39 €

Informació essencial:
• Pot començar el seu tour en qualsevol parada del Barcelona City Tour ensenyant el seu abonament imprès o electrònic en pujar a bord. Bono físic o bo electrònic acceptats.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.