Tour amb Barcelona Bus Turístic (des de la Costa)

Cultura / Tots els públics / Famílies / Parella / Barcelona (ciutat)

Descobreix la ciutat de Barcelona en la seva totalitat amb el Barcelona Bus Turístic, l'autobús turístic oficial. Aprofita les dos rutes disponibles i no et deixis cap racó sense explorar!


La Ruta Vermella et portarà als llocs més representatius de la ciutat com la Sagrada Família, el Parc Güell, la Casa Batlló i molts altres. La Ruta Blava t'oferirà l'oportunitat de descobrir Montjuïc, el Poble Espanyol, el MNAC i el Port Olímpic, entre altres.

Amb un únic bitllet, podràs pujar i baixar tantes vegades com desitgis durant el dia, ja sigui en la mateixa ruta o canviant d'autobús en els punts de connexió entre les dues rutes. 

 

 PREUS 2024

Adult (de 13 a 64 anys)

Nen (de 4 a 12 anys)

Sènior (+ 65 anys) o diversitat funcional

 Calella, Pineda de Mar 42€ 28€ 38€
 Santa Susanna, Malgrat de Mar, Blanes  45€ 31€ 41€


 

De dilluns a diumenge de 9h a 19h, excepte l’1 de gener i el 25 de desembre.

 

L'EXCURSIÓ INCLOU

  • Viatge d’anada i tornada en línia regular amb títol de transport des de Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella fins al centre de Barcelona.
  • Bitllet del Barcelona Bus turístic per a 24 o 48 hores (segons selecció). 

 

INFORMACIÓ ADICIONAL 

  • Totes les rutes i parades amb un únic ticket.
  • Autobusos descoberts de dos pisos amb aire condicionat i sostre escorredor.
  • Audioguia en 16 idiomes, WiFi gratuït, plànol de la ciutat i informació turística.

 

Pots consultar els horaris de la línia regular www.sagales.com

IMATGES

VÍDEO

Plànol de línies del Barcelona Bus Turístic
Descarrega

COMPRA EL TEU BITLLET

Potser t’interessa

DESCOBREIX EL JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA, A BLANES

Excursió d'un dia des de Barcelona i la Costa de Barcelona fins al Jardí Botànic Marimurtra, situat al municipi de Blanes i considerat un dels millors jardins botànics d'Europa.

des de
20€

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.