Gaudeix a Port Aventura!

Parcs d'atraccions i aquàtics / Grups / Altres

Sagalés et porta al primer parc temàtic d'Espanya i el tercer més gran d'Europa, amb 42 atraccions i més de 100 representacions diàries. Enguany coneix la gran novetat de Port Aventura, Ferrari Land. Ofertes i descomptes per a grups!


  • Packs especials d'entrada més autobús per a grups d'escolars
  • Packs especials d'entrada, dinar i autobús per a grups d'escolars
  • Preus per a grups de 50 escolars i des de Barcelona i Rodalies
  • Entrada gratuïta per a un professor per cada 10 alumnes que s'inscriguin

Un dels principals atractius de PortAventura World són, sense cap mena de dubte, les atraccions, capaces de generar tota mena d’emocions i pensades per a tots els públics.

Hi ha atraccions per als més atrevits i per als amants de la tranquil·litat, atraccions per als més petits i per a tota la família, atraccions que es recreen en l’experiència i atraccions que faran dispararan els teus nivells d’adrenalina. La varietat és extraordinària.

A més, cada atracció té la seva història i els seus protagonistes, perquè et puguis sentir com un intrèpid aventurer de pel·lícula.

PREUS PER A GRUPS


PRIMÀRIA (4-11 anys) : 

  ENTRADA + BUS ENTRADA + BUS + DINAR
PERÍODE B

34 €

44 €
PERÍODE C 36 € 46 €
PERÍODE D 37 € 47 €
PERÍODE E  37 € 47 €

 

 

SECUNDÀRIA (12-17 anys) : 

  ENTRADA + BUS ENTRADA + BUS + DINAR
PERÍODE B

42 €

54 €
PERÍODE C 44 € 56 €
PERÍODE D 46 € 58 €
PERÍODE E  48 € 60 €

 

*Consulteu aquí el calendari amb els preus corresponents a cada període.

Per a consultar preus amb sortida des d'altres orígens, preus per anar a Ferrari Land o a Port Aventura Caribe Acuàtic Park, podeu contactar enviant un correu a info@viatgesplus.com o trucant al 902 13 00 14.

Preus per a escolars. Grups de mínim 50 persones i autocar de 55 places. Desplaçament des de Barcelona i àrea metropolitana. Altres orígens, consultar. Horari de l’autocar 13 hores.

IMATGES

VÍDEO

*Consulteu aquí el calendari amb els preus corresponents a cada període.

Calendari períodes 2024
Descarrega

COMPRA EL TEU BITLLET

Potser t’interessa

TRANSFER AEROPORT DE GIRONA - BARCELONA CENTRE

Bus directe des de l'Aeroport de Girona fins al centre de Barcelona.

des de
30€

DESCOBREIX EL JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA, A BLANES

Excursió d'un dia des de Barcelona i la Costa de Barcelona fins al Jardí Botànic Marimurtra, situat al municipi de Blanes i considerat un dels millors jardins botànics d'Europa.

des de
20€

TRANSFER AEROPORT DE BARCELONA - GIRONA I FIGUERES

Sortides diàries des de l'Aeroport de Barcelona fins a l'Aeroport de Girona, Girona i Figueres.

des de
20€

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.