Costa de Barcelona > Circuit de Barcelona-Catalunya > Moto GP

Esport i aventura / Tots els públics / Barcelona (rodalies)

Et portem fins al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló; per veure el GP Monster Energy de Catalunya de MotoGP des de la Costa de Barcelona.


Els dies 24, 25 i 26 de maig es celebra el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, i Viatges Plus, amb la col·laboració de Sagalés, facilita autobusos llançadora des de les principals poblacions de la Costa de Barcelona fins al Circuit de Barcelona-Catalunya. El servei només es realitza els dies de les carreres, és a dir, dissabte 25 i diumenge 26.

La tornada des del Circuit de Barcelona-Catalunya es farà a les 16:30h i 17:00h.

SORTIDES DES DE LA COSTA


Per més informació consulta aquí.

Les arribades al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, són davant el supermercat Sorli Discau (a 300 metres de l'entrada al recinte):

IMATGES

Imatges cedides per ©Miquel Rovira Fotografia

Imatges cedides per ©Miquel Rovira Fotografia

Imatges cedides per ©Miquel Rovira Fotografia

Imatges cedides per ©Miquel Rovira Fotografia

  • Nota: Quan realitzeu la compra del bitllet, únicament apareix la primera parada de la població en el sentit de circulació, no obstant al marge d'aquesta consideració, vostè podrà escollir la parada de pujada que més li convingui.

Horaris GP
Descarrega

COMPRA EL TEU BITLLET

Potser t’interessa

BARCELONA > CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA > MOTO GP

Gaudeix d'un descompte de 5€ en el servei de bus entre Barcelona i el Circuit si fas la compra online anticipada (fins al 20 de maig).

des de
25€

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.